Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl


15 Februari

Tja, het is al weer een half jaar geleden dat ik hier iets heb geschreven. Het was net voor onze vakantie naar Oostenrijk. Ondertussen is er al weer zo veel en tegelijkertijd zo weinig gebeurd :)

Ik heb begrepen dat er een aantal mensen zijn die het jammer vinden dat ik deze site niet meer goed bij hou. Ik ben bang dat de reden hiervoor Facebook is. Sinds ik bij Microsoft vorig jaar aan de slag ben gegaan, is Facebook eigenlijk het medium geworden waarop ik deel wat ik doe, denk en waar ik ook de foto's op zet.
Dus als je het leuk vindt om regelmatig updates te zien van de Furumpjes, dan raad ik zeker aan om een account aan te maken. Het kost niets en je hoeft er zelf ook weinig mee te doen als je niet wilt. Maar je kunt dus wel vrienden van Cato en mij worden en op die manier sowieso heel regelmatig updates lezen. Vooral ook omdat ik bijna elke dag wel wat op zet.

Maar voor nu.. toch nog even een update van het afgelopen half jaar.. even denken wat er ook al weer allemaal gebeurd is:
- een hele leuke en warme vakantie in Oostenrijk, maar het enige minpuntje de wespensteek op Zo haar pols was. (maar we weten nu tenminste wel hoe te reageren, snel een ui erop (zonder schil) en dan gaat de brand er dus heel snel uit)
- Een super gezellig bezoek van Cato's moeder, Eli in september.
- Zo's derde verjaardag natuurlijk.
- een korte kerstvakantie in Noorwegen
- En het allerlaatste nieuws..als alles goed gaat, wordt ons gezin in juli uitgebreid met een puppie!! een Zwitserse witte herdershond!

En wat staat er voor de rest op de planning :)
mijn 41ste verjaardag die ik ga vieren met een high tea.
Zoe die weer verkleed mag gaan naar Blub voor carneval.
En voor de rest hebben we eigenlijk nog weing gepland :)

Ik zal eens kijken of ik al leuke foto's op mijn pc heb staan en dan zal ik die zeker even opladen.

En voor degenen die mijn dagelijkse of wekelijkse of in ieder geval maandelijkse updates misten.. FACEBOOK!!! :)))

Liefs,
Steph

Meer over Zoë...

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.